Ako ste na mom blogu znaci da uveliko imate uzasne bolove il ste ih pretrpili nedavno,evo par savjeta da si pomognete prirodnim putem.
Sve ovo je vec isprobano i djelotvorno.
Dakle ako je ustanovljeno da imate kamenac u bubregu ili se vec spustijo u mokracne kanale,znamo kako je to bolno i da ce te uradit bilo sta samo da bude lakse.
1. Pijte sirutku iscjedjenu iz kiselog mlijeka u koje nije dodavano bas nikakav aditiv,znaci zagrijete kiselo mlijeko al ne da prokuha ohladite i iscjedite pite sto vise, efekat je odlican iz razloga sto se kamen pretvara u pjesak i samim tim naravno puno manje boli i lakse i brze izlazi vani.
2. Postoji voda na ozrenu prirodan izvor koju kad popijete litru po mogucnosti odjednom nakon 10 minuta nista vas ne boli, djeluje tako da rasiruje mokracne kanale i sastoji se od supstanci koje tope kamen, u toj vodi dok prolazi kroz vase mokracne kanale ,ne moze ni jedna losa bakterija da zivi, poznato je da uz kamen i pijesak u bubrezima slijede velike upale istih.
3. Pijte sto vise i caja od brusnice, kukuruzne svile, uvinog caja, a da bi sprijecili novu obnovu kamenja u bubrezima jedite na taste zobene sjemenke sitno istitnjene i skuhane rijetko samo na vodi ni slicajno soliti il seceriti.
Zbog toga sto po sastavu kamenje u bubrezima kod svakog je drugacijeg hemijskog sastava svakom pomaze nesto drugo. U svemu morate biti uporni, budimo realni sve je bolje nego operacija i bolnica, ultrazvukovi sati i sati bolova i bacanja novca.Toliko za ovaj put ovo je jako siroka tema, nadam se da sam vam pomogla uz vasu upornost.


This entry was posted on 13:50 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 komentari:

    Unknown kaže...

    gde se nalazi ta voda

  1. ... on 16. siječnja 2014. u 12:43  
  2. spitke kaže...

    Ozren planina - Mještani je zovu muška voda.

  3. ... on 20. siječnja 2014. u 11:32  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com