- Banja Vrucica je mjesto na kome se lijeci,a ujedno i odmara, mnogi dolaze da bi odmorili dusu, a i oni kojima je nepohodna pomoc ove ustanove.
Ova banja je jedna od najopremljenijih u bivsoj Jugoslaviji, trenutno je uradjeno renoviranje nadaleko poznatog hotela Kardial koji ima i savremeni spa centar koji je u rangu evropskih centara.
Banja posjeduje izvorista mineralnih voda koja na samom izvoristu od 120m dostize temperaturu od 90 celzijusa.
Banja pruza lijecenje: Srcanih oboljenja, remuatskih, psihickih itd..
U krugu banje se nalazi vise hotela, setalista, sportski centar za kosarku, odbojku, mali fudbal, tenis, stoni tenis itd..
Takodje posjeduje dva izvora pitke mineralne vode, tj. toplu i hladnu kiselu gaziranu vodu.


This entry was posted on 09:02 and is filed under , , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 komentari:

    mondscheinfee kaže...

    U Banju Vrucicu bila sam pre mnogo,mnogo godina!Ne samo Banja nego i Teslic ostali su mi u nezaboravnom secanju ,kao i par nezaboravnih ludih dana koje sam tada provela sa nezaboravnim dragim drugovima Goranom,Dipom,Bulajom ,Dujom,Hasanom,Biljanom ,Svjetlanom i ostalima.Volela bih da jos jednom vidim svoje drugove iz "Studenjaka",nezaboravan Teslic i Banju Vrucicu!Bilo bi lepo kada bi se bar neko od vas javio !

  1. ... on 9. travnja 2012. u 15:51  
  2. Unknown kaže...

    Zanimljiv post, možda sad dođem na neki vikend odmor, nedavno sam posjetila jedan spa centar koji me oduševio pa evo ostavljam link mjesta gdje sam bila, zbilja je bilo odlično. wellness srbija

  3. ... on 22. studenoga 2013. u 01:55  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com