Uganuća, iščašenja, uklještenje živaca, ukočenost kičme i raznorazna druga slična problematika dešava se jako često.

I najčešće zavrsava dugotrajnim mirovanjem, hladnim oblozima i tegobama - bolovima koji nas prati zauvjek.

Sve vrste uganuća iščasenja i sličnih povreda mogu se riješiti vrlo lako i brzo, naravno da zavisi od vrste povrede, ali to je stvarno moguće.

Kiropraktika( stručni naziv ), kod nas u narodu takozvano namještanje zglobova, oslobađanje živaca na čitavom tjelu naročito često kod kičmenog stuba.

Naravno da morate biti sigurni kome će te prepustiti svoje liječenje u ruke, međutim iskustva ljudi govore jako puno.

Sve se to upotpunjuje sa jako širokim spektrom masaža, zavisno od vrste oboljenja ili ako nista drugo zbog opustanja od bilo koje vrste stresa.

Bilo koja vrsta iščašenja ili uganuća, može da se namjesti naravno u zavisnosti od ostećenja okolnih ligamenata, u slučaju da je došlo do pucanja ligamenata onda je oporavak sporiji.
Ako se samo radi o iščašenju ili uganući bilo kojeg zgloba namještanje traje nekoliko minuta i oporavak traje najviše tri dana uz određene vrste obloga u zavisnosti od vrste povrede zavisi i vrsta biljke.
Za sve informacije Tel: 065 790 430, ja se nalazim u BIH, ukoliko se nalazite van granica onda dodate potrebne brojeve.


This entry was posted on 00:41 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com