Čaj od hrastove kore je jedno od najboljih prirodnih načina lječenja, ito jedno od najuspješnijh za lječenje oteknutih žljezda na vratu i guše. Ovaj čaj je ujedno još dobar ljek za unutrašnje bolove vrata i gla, ako sa ovim čajem grgljamo i ispiramo grlo.

Dabi pripremili ovakav čaj potrebno nam je:

1) - 20 grama mlade kore hrasta
2) - 180 grama vode

Priprema čaja:

U posudu za kuhanje čaja stavimo 180 grama vode, dodamo 20 grama mlade kore hrasta i to kuhamo pola sta. kada smo skuhali i procjedili čaj ostavimo ga de se ohladi, i u hladan čaj namočimo platnenu krpu. Tako namočenu krpu u čaju stavljamo na bolesni dio vrata, i taj proces ponavljamo svakih 20 minuta sve dok ne primjetimo da se bolest počela smanjivati.
Nadamo se da smo vam pomogli našim prirodnim receptima, želimo vam brz oporavak...


This entry was posted on 13:10 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komentari:

    Mussen kaže...

    Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

  1. ... on 27. listopada 2022. u 06:37  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com