Acai voće raste na palmama u šumama prašume Amazon. Ovo voće je postalo poznato u zadnjih 5 godina, i od njega je napravljeno mnogo različitih prizvoda.
Ono što zelimo naglasiti u našem opisivanju ovog voća da jednostavno ovo voće je jak antioksidans.
Najbolje ga je koristiti u svježem stanju ili prerađenog na prirodan način bez konzervanasa.
 Stručnjaci su dokazali na dva najveća sveučilista u Americi I Njemačkoj da Acai voće zbog svog sastava usporava starenje.
Znači usporava starenje ćelija i acai voće je idealan lijek za usporavanje i liječenje leukemije, kao i većine tumora i sličnih bolesti. Zbog svog sastava brzo obnavlja vaš organizam, jednostavno rečeno kad imate harmoniju u svom organizmu, organizam je zdrav. Tako možemo najednostavnije opisat sva poboljšanja koja se dešavaju u organizmu ako koristite acai voće.
Dokazano je i ljudi po svom iskustvu govore da acai voće pomaže kod leukemije, tumora, poslje operacija, kod hroničnih bolesti, kod debljine, kod mnogih drugih oboljenja.
Znači acai voće je zbog svog sastava i djelovanja jednostavno lijek za čovjekov bolestan ali i zdrav organizam. Jer djeluje ako smjem reći kao čistač organizma. A da naravno pri tome uopšte ne šteti vašem organizmu. Konzumirajući acai voće bolje funkcijonišemo, naše srce i krvotok bolje radi, brže sagorijevamo masti , izbacujemo otrove iz našeg tjela. Acai voće je lijek koji možemo upotrijebiti kod većine bolesti čovjeka.
Volite sebe i pomozite sebi uz prirodu koja nam je dala sve samo trebate znati kako da to upotrijebite i naravno da budete uporni, sa zadovoljstvom će mo vam pomoći.


This entry was posted on 09:32 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com