Matičnjak (Melissa Officinalis) je biljka koja ima ljekovita svojstva za izlječenje herpasa na polnom organu kod žena i muškaraca.
Razne vrste nane naročito matičnjak sadrže antioksidativne vitamine i selen koji jačaju imunološki sistem. Antioksidansi su hemikalije koje suzbijaju slobodne radikale, visokorektivne molekule kiseonika koji oštećuju ćeliju. Sve vrste nane takođe sadrže najmanje 4 antivirusna jedinjenja koja pogađaju virus herpesa.
Prirodna mast od matičnjaka za herpes na polnom organu - način pripreme:
- zagrijete maslinovo ulje (100 mil ) i dodajte otopljeni vosak u omjeru 1/4  i u to prtohvat (koliko stane između tri prsta) matičnjaka u prahu i dobro promješajte. Čaj od Suhog matičnjaka izmrvite u prah.
Nanosite ovu mast svakih dvanest sati, i pijte u isto vrijeme čaj od matičnjaka, poboljšanje će te primjetiti već nakon 12 sati.
Herpes na polnom organu i kod muškaraca i kod žena nastaje vrlo naglo u obliku ranice i jakog peckanja i svraba, vrlo je neugodan, ova mast koju smo vam naveli nema nikakvih posljedica, vrlo je efikasan i brz u roku tri do 5 dana herpes će biti izliječen ali nastavite da mažete jos 3 dana zbog prevencvije i zastalih virusa .
Želimo vam brz oporavak uz prirodne ljekove...


This entry was posted on 09:16 and is filed under , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com