Na slici je vrlo jednostavno objašnjeno kako i koji dijo kičme utiče na koji organ u tijelu čovjeka. Svaki pršljen na kičmi čovjeka je povezan sa organom u čovjekovom organizmu. Znači i najblaža i najjednostavnija relaksirajuća - opuštajuća masaža čovjekovih leđa i kičme čovjeka, poboljšava rad svih organa kod čovjeka. Opuštajuća masaža leđa je dobra za zdravog čovjeka a kamoli za bolesnog. Dovoljna je masaža od 30 minuta minimalno jedanput mjesečno. Bićete iznimno opušteni, vaši organi će bolje raditi i vi se nećete osjećati malaksalo i umorno. Da bi opuštanje bilo jako uspješno morate pronaći masera koji vam odgovara. Tražite od masera stvari koje vam odgovaraju u toku masaže, npr. jači ili blaži pritisak. Svaki čovjek je jedinka za sebe i svakom čovjeku odgovara nešto drugo, morate se izjasniti svom maseru da bi masaža bila što uspješnija i naravno maser će to uklopiti u svoj rad na obostrano zadovoljstvo. Masaža čuva vaše zdravlje poboljšavajući vaš imunitet. Nesmiju se masirati osobe koje su imale bilo kakav operativni zahvat na tijelu u trajanju od 3 mjeseca od operacije. Osobe koje imaju temperaturu. Ne preporučuje se masaža leđa žene u toku menstruacije. Budite prijatelj svom organizmu i čuvajte svoje tijelo, priuštite si bar jednu masažu mjesečno, nađite svog idealnog masera koji vam u potpunosti odgovara. Zdravlje je najveće bogatstvo zato ga moramo čuvati.
Za masažu bilo koje vrste sve informacije na tel: 065 790 430
email:   mirela_magaljas@live.com


This entry was posted on 08:19 and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 komentari:

    Ivana kaže...

    Pozdrav!
    Meni bi baš trebala jedna masaža pa me zanima dali ste u sklopu hotela jer ako postoji nekakav paket poput vikend za dvoje. Dosla bi sa deckom pa ako moze da mi posaljete informacije na mail.
    hvala unaprijed!

  1. ... on 21. kolovoza 2013. u 01:40  
  2. Unknown kaže...

    Bilo bi idealno kada bi si čovjek priuštio masažu bar jednom u 10 dana, pogotovo onaj tko ima problema sa leđima.
    wellness masaže zagreb

  3. ... on 16. prosinca 2014. u 02:37  
  4. Unknown kaže...

    idite u hotel kardial banja vrucica teslic

  5. ... on 15. studenoga 2016. u 12:36  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com