Ionizirana voda je naj moćniji antioksidans na svijetu. Ovaj super jaki antioksidans usporava starenje, ubrzava mršavljenje, uništava stanice raka, spriječava dijabetis, pojačava imunološki sistem kod čovjeka, povećava apsorpciju vitamnina i minerala u tijelu čovjeka, lječi hronične bolesti i odovorna je za mnoga čudotvorna izlječenja teško izlječivi ili neizlječivi bolesti kod ljudi. Ovo su samo neke od mnogih bolesti koja ova super voda lječi. Sve fungcije u tijelu proizvode otpadne proizvode i otrove koji su štetni za tijelo. Ioniziranom vodom čistimo sve unutrašnje organe od kiselih otpadnih proizvoda i otrova tako da možete postići savršeno zdravlje.

Šta je Super Ionizirana Voda (Super Ionized Water)?

Ova super voda je ustvari voda sa tri dodatna elektrona u vanjskim orbitama (omotaču).
Svi naučnici i fizičari i hemičari svijeta su proučavali ovu vodu nekoliko posljednjih godina, i sve su to držali u tajnosti do sada. Niti jedan od svih naučnika svijeta, hemičara, fizičara, nemože objasniti kako se to događa iako vide ioniziranje vode svojim očima. Oni neznaju, jednostavno nemogu da shvate. Na vrhu proučavanja reakcije ove vode, naišli su na neke stvari koje još nisu objavili u javnost. Sve što mogu reći je da se čini kao da ova super voda ima svijest, kao da je živa i da zna šta radi. Ako uzmete sijalicu i presiječete kabal tako da dve žice stavite u ovu vodu vidjećete kako sijalica gori (daje svijetlo). To nikada nije viđeno prije, to je nemoguće po svemu što se do sada zna. Ova voda je dar svijetu od Sufijskog učitelja i majistora.
O cijeni ove supr pametne vode za više informacija e-mail: info@earthtransitions.com.
Ova voda je nadmašila sve druge poznate do sada naj jače antioksidanse u zaštiti i oporavku slobodnih radikala u živim stanicama. O ovoj vodi mogli bi još da pišemo u beskraj ali smo se potrudili da vam ukratko predstavimo naj noviji ljek za sve bolesti.

Želimo vam brz oporavak uz prirodu.


This entry was posted on 01:48 and is filed under , , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com