Za čišćenje jetre i žučne kesice potrebno je pripremiti sljedeće sastojke:

Gorka sol - 50 grama.

Maslinovo ulje - neprerađeno 1,50 decilitara.

Svježi crveni grejp - 3 ili više kada ih iscjedite treba da dobijete 2 decilitra soka.

Za čišćenje jetre i žučne kesice od masnoća i kamenaca odaberite jedan dan u sedmici kako bi drugi dan čitav mogli mirovati. Pre ovog čišćenja preporučuje se antiparazitni program.
Na dan kada ćete čistiti jetru i žuč jedite što lakšu hranu bez imalo masnoće kao što je: kruh, hljeb, med, voće, povrće bez ulja, krompir. Nikako jesti: sireve, mlječne proizvode, hranu na ulju, masno.
Izabrani dan za čišćenje nemojte koristiti ništa od ljekova ili vitamina bez kojih možete, ovo je važno jer može da spriječi izbacivanje kamenčića iz bubrega i žučne kese.

Od 2 sata popodne ne jesti ništa ni piti (strogo se pridržavajte ovog pravila ako želite uspješno izbaciti kamenčiće).
Važno je još napomenuti da nesmijete kasniti ili raniti više od 15 minuta pri uzimanju gorkih soli, maslinovog ulja i grejpfurta.
Pripremanje gorke soli - Staviti u posudu 6 decilitara vode dodati gorku sol sve dobro izmućkati da se sol rastopi u vodi, kada to uradite podijelite tu tečnost na 4 jednaka dijela (u četiri čaše).

U 17 sati popiti prvu čašu rastvora soli i vode koju smo predhodno pripremili i razdvojili na 4 jednaka dijela.

U 20 sati popiti drugu čašu tj dozu gorke soli ( ne jesti ništa ni piti).

U 21 i 45 sati poripremiti svježe piće od maslinovog ulja i grejpa (grejpfurt), u posudu ili čašu staviti 1,5 decilitara maslinovog ulja i u njega dodati 2 decilitra soka od grejpfurta(grejp), sve to dobro izmućkati da se sastojci spoje i onda popiti u 22 sata.

U 22 sati popiti napitak od grejpa i maslinovog ulja koji samo iznad objasnili, piti tečnost tj napitak u stojećem položaju, čim ste pipili odmah leći ravno na leđa sa uzdignutopm glavom ili na lijevi bok (napominjem da vrlo važno se pridržavati uputstva).


Jutro 6 sati (sljedeći dan), nakon ustajanja iz kreveta (postelje) popiti treću dozu gorke soli, čim popijete vratite se u krevet i lezite na lijevi bok (krevet napustiti samo u slučaju da morate u toalet).

U 8 sati popiti četvrtu dozu rastvora gorke soli (zadnja doza) i lezite na lijevi bok.

U 10 sati popiti čašu bilo kojeg bistrog voćnog soka i možete početi jesti laganu hranu, pola sata kasnije pojedite jednu voćku, nakon 1 sat opet možete jesti laku hranu, do večere trebali bi biti oporavljeni i možete se vratiti svojoj standardnoj ishrani.
Ovu terapiju čišćenja jetre i žučne kesice možete ponoviti još jednom nakon dve sedmice (tjedna). Ova terapija se preporučuje dva puta godišnje svake godine kako bi bili sigurni od kamenčića i masnoća itd.

Želimo vam brz oporavak uz naše recepte koji koriste ljudi iz svih dijelova svijeta 100% provjereno i djeluje ako se pridržavate recepta 100%.

Napomena: ovu terapiju nesmiju koristiti djeca mlađa od dve godine, trudnice, dojilje, ukoliko imate gripu, visoku temperaturu, bilo koju akutno bolest  prvo se posavjetujte sa doktorom. 
Autor bloga je isprobao recepat i izvolite slikovni dokaz kao uspjeh.


Autor bloga: MIRELA  MAGALJAS


Dr.Hulda Clark - je tvorac ovog prirodnog recepta.


This entry was posted on 06:14 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

13 komentari:

    Travarikus kaže...

    Moj prijatelj već dvije godine ima hepatitis B i pošto je hronična upala jetre ta bolest ga još uvijek spriječava u namjeri.Ima li neko ko je već probao ovaj recpet a da je imao slične probleme kao moj prijatelj.

  1. ... on 16. travnja 2011. u 00:10  
  2. V. kaže...

    Ja nemam hepatitis B ali sam imao puno zdravstvenih problema pre nego sto sam uradio ovo ciscenje nekoliko puta. Alergije su prosle, hronicni umor je prosao, astma je prosla. Nadam se da ce vam to malo pomocui u odluci.
    Ja sa cistio jetru nekoliko puta, radio sam i anti parazitni program i ciscenje bubrega i debelog crijeva ali sve to u inozemstvu.
    Moje pitanje je dali neko zna za kompaniju na ovim prostorima gdje se mogu ovi preparati kupiti. posebno me interesuje
    Herbal DeWormer. Ima ga na americkim sjtovima ali ga nece shipovat za evropu. :(
    Ako netko ima informaciju o ovome bio bih veoma zahvalan.
    Vlada

  3. ... on 25. srpnja 2011. u 02:52  
  4. GoranS kaže...

    ANTIPARAZITNI PROGRAM-KOMPLET!
    аутор Tinktura CrnogOraha (Белешке)

    TINKTURA CRNOG ORAHA, EXTRA STRONG, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. Cena bočice od 200 ml. -900 din. ; BELI PELIN - drugu komponentu antiparazitnog programa u obliku praha, po ceni od 400 din ( količina dovoljna za primenu uz tinkturu crnog oraha) . KARANFILIĆ 100gr. (sveže samleveni ekvivalent 100 kapsula) -treću komponentu antiparazitnog programa po ceni od 800 din.

    ANTIPARAZITNI KOMPLET: 2100 din. + kurirska pošta

    Uz AP šaljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program . 060 0851 088 013/851088 Na raspolaganju je izvesna količina tinkture i pelina i u Crnoj Gori, lično preuzimanje na adresi : IGALO, naselje Gomila bb, tel. 031 335 676 mob. 031 690 85476 (Slobodan-Cile) Antiparazitni program dr Klark je najefikasniji tretman protiv parazita ikada poznat. Dr. Hulda Klark, američki fizičar i fiziolog, sav svoj život posvetila je proučavanju parazita. Svojim tretmanima izlečila je više od 20.000 ljudi. Antiparazitni program dr Klark uništava više od 100 vrsta parazita. Čišćenje od parazita preporučuje se svima. Praktično, nema čoveka koji nije zaražen jednom ili drugom vrstom parazita. Proizvod se sastoji od kvalitetnih, svežih plodova CRNOG ORAHA (Juglans nigra) , uzgojenih na prirodan način.

  5. ... on 18. lipnja 2013. u 03:08  
  6. Unknown kaže...

    Ja sam ovaj recept za čišćenje jetre dobila od prijateljuce pre godinu dana,ona to radi 2 puta godišnje i oseća se super posle tretmana. Moje pitanje je : da li i nakon operacije žučne kese (urađena mi je pre 8 godina,laparaskopskom metodom) može/sme da se primeni ovo? A potrebno jeste,jer sklonost ka formiranju kamenca ostaje,jedino što se onda oni talože u jetri i kanalima ka želucu.I sigurna sam da ih opet imam.A plaši me mogućnost komplikacije u smislu da gorka so i masl.ulje pokrenu čišćenje, a da kanali nisu ok za prolazak posle ove vrste operaije...a tako bih želela da uradim tretman.Ako neko pouzdano može odgovoriti biću veoma zahvalna. Srdačan pozdrav,Olivera

  7. ... on 19. lipnja 2013. u 06:47  
  8. spitke kaže...

    Ukoliko se pridržavate gore navedenog uputstva nema straha nikakvog - POZ

  9. ... on 20. siječnja 2014. u 11:48  
  10. spitke kaže...

    Recept smo lično isprobali i ova slika gore je originalni dokaz čišćenja - POZ

  11. ... on 20. siječnja 2014. u 11:52  
  12. Unknown kaže...

    Ja imam kamen od 2.5cm u zucnoj kesi i bojim se da probam ovo moze se kamen zaglaviti u zucnim kanalima.

  13. ... on 22. ožujka 2014. u 11:55  
  14. Unknown kaže...

    Pozdrav svima, jel ima neko da se usudio uraditi ovo a da ima zucni kamenac, znaci uobicajeno, žučna dijeta..povremeni bolovi!! Ima li tko da je uradio za problemom žučne vrećice, vidim preporuke autora,ali jeste li vi imali problema sa zucnom vrećicom,ili je to bilo radi opceg zdravlja,ako netko zna..hvala unaprijed..ono sto znam za gorku sol a to je magnezij sulfat, je da pola kasikice u dva deci vode dobro izmjesan otvori zucne vodove pa kada imate bol, bude lakse..isto tako i mg klorid pomaze,Sve osim trospij klorida cu radije ;) ak neko zna sarabehic14@gmail.com

  15. ... on 24. studenoga 2014. u 14:39  
  16. Unknown kaže...

    Evo, ipak sam našla za žuč i gorku sol(mgsulfat)..pa kaze..Savjetovanje s liječnikom

    Tim tretmanom može se prije svega riješiti kamenaca kojih ima u jetri, njenim kanalićima i u žuči. Čak i oni koji nemaju žuč mogu imati kamence u kanalićima. Ti kamenci sadrže kolesterol, sol i još neke tvari koje zagušuju normalan rad jetre i tako znatno usporavaju izbacivanje toksina iz tijela. No i ovdje je potreban oprez. Kamenci u jetri najčešće su bezopasni, ali oni u žuči, pogotovo oni veći od 1 cm, mogu izazvati komplikacije pa se preporučuje prije tretmana posavjetovati s liječnikom. Savjetovanje s liječnikom potrebno je i kod ozbiljnijih kroničnih bolesti, pogotovo ako uzimate neke lijekove i idete na još neke tretmane. Dopis--inače gorka sol otvara žučne vodove pa ovdje nema bolova osobe koje ne boluju akutne, hornične bolesti, tko ima probleme sa jetrom ili žuči..savjetovati se ljekarom ili biti oprezan,u pripravnosti..!

  17. ... on 24. studenoga 2014. u 14:49  
  18. Unknown kaže...

    Kako se to kamenje izbaci, kojim putem izadje ?

  19. ... on 30. siječnja 2016. u 15:20  
  20. Dzaki kaže...

    Kroz anusa.

  21. ... on 11. rujna 2016. u 06:47  
  22. Dzaki kaže...

    Kroz anus.

  23. ... on 11. rujna 2016. u 06:48  
  24. Omer_Simson kaže...

    Da li je neko koristio ovu gorka so odnosno epsom soli:

    https://biomed.ba/shop/gorka-so-epsom-soli/

  25. ... on 30. lipnja 2023. u 13:08  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com