Detoksidacija-čišćenje organizma od otrova-toksina, masti, viška tečnosti.

Čišćenje organizma je potrebno svakom čovjeku, može se raditi na mnogo načina i u zavisnosti od zasićenosti ljudskog organizma štetnim tvarima-supstancama.

Čišćenje ljudskog organizma je najbolje za vrijeme mjesečne mjene zbog magnetnih djelovanja koja apsulutno najbolje djeluju za dobrobit čovjeka baš tada.
Tada je najbolje odratiti vodeno čišćenje od 24 sata znači samo pijete što više najobičnije vode.
Možete sebi izabrati bilo koji dan u mjesecu bitno je samo da to uradite.
Jako dobra su sedmodnevna čišćenja tjela na prelazku godišnjih doba.

Napravite sebi plan sedmnodnevnog jelovnika koji sadrži svježe voće i povrće u što većim količinama i jedenje bjelog mesa i ribe najbolje kuhano ili sa roštilja, opet uz unos što više obične vode. Nikakve druge napitke i hranu netrebate uzimati, u isto vrijeme što više se krećite i budite fizički što aktivniji, opustite se što bolje i uživajte u oporavku vašeg organizma . Idealno bi bilo za tih sedam dana ići na masažu opuštanja u koju je uključena razna esencijalna ulja za izbacivanje otrova iz tjela, koja prodiru kroz kožu potiskujući mast, višak tečnosti samim tim otrove.
Poslje svake vrste čišćenja organizma nemojte se odma nakon toga prejedati da nebi šokirali svoje tjelo polako pređite na svoju vrstu prehrane.
Ovakvim jednodnevnim vodenim čišćenjima u toku mjene možete smršati 1-2 kilograma, a sedmičnim čišćenjima organizma na najzdraviji način možete smršati 3-5 kilograma stim da topite mast i izbacite otrovnu nakupljenu vodu u vašem organizmu, uopšte nećete naštetiti svom organizmu nikako ako radite kako je navedeno u opisu.


This entry was posted on 09:23 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com