Ljudi kojima je želudac teško oboleo, a sa želudcom nemaju tegoba ali zato imaju veoma jake glavobolje nad očima i u čelu. Te glavobolje su samo signal oboljenja želudca. Ovakvi pacijenti mogu lako da ozdrave, ako uzimaju od tri do pet sedmica po jednu šolju dnevno ohlađenog čaja od pelina ( najbolje je svaki sat po gutljaj čaja ). Čaj od Pelina se priprema tako što prstohvat pelina puštamo da odstoji u vrućoj vodi samo tri minute, ili u ključaloj vodi tri sekunde.
Kada bolesnik ima jednostrane glavobolje ( Migrene ) veoma dobro pomaže čaj od Zlatnog ili Limunskog Matičnjaka, ili obadva zajedno prelijemo sa vrućom vodom, i ostavimo da odstoji 10 min, i pijemo ga ohlađenog gutljaj po gutljaj. U slučaju kada bolesnika boli glava na potiljku, najčešće je problem sa diskovima u vratnom dijelu kičme. Ovaj problem bolova u glavi na potiljku lako odstrani osoba koja poznaje Kiropraktiku sa nekoliko vještih pokreta ruke. Uzrok ovakvih bolova na potiljku može da bude i od preniskog pritiska, kod ovakvih vrsta glavobolje veoma dobro pomaže čaj od Jaglac i Kantariona. I čaj od Ljubičice veoma dobro pomaže kod ove vraste bolova u glavi, a pije se gutljaj po gutljaj a naročito kod nervne glavobolje. Nadamo se da smo vam pomogli ovim receptima od poznatog doktora RUDOLF BROJS...


This entry was posted on 11:36 and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 komentari:

    Berta Fatso kaže...

    Jesu li kronične glavobolje isto što i migrene

  1. ... on 12. veljače 2014. u 01:09  
  2. bloger bobo kaže...

    Postoje razni okidaci migrena! Po meni najcesci okidac je stres!

  3. ... on 21. kolovoza 2014. u 05:20  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com