Kada bolujete od zakrčenja arterija a nije vam do tableta i doktora, pijte čaj od Hajdučke trave. Čaj se pije što češće u toku dana, gutljaj po gutljaj. za jedan dan ne piti više od dvije čajne šolje čaja od Hajdučke trave.
Čaj od Hajdučke trave se priprema na sljedeći način; Hajdučke trave dva prstohvata ( kašičice ) preliti sa odgovarajućom količinom vruće vode dovoljnom za dva šolje čaja. Ostaviti čaj da se hladi 10 minuta, poslje 10 minuta je spreman za piti.
Osim čaja treba da uzimamo tri puta na dan po jednu kašičicu pivskog ili pekarskog kvasca ( pivski je bolji od pekarskog za začepljenje arterija ). Ako niste znali kvasac je jedno od najboljih sredstava za čišćenje krvi, odma do njega je i bjeli lukkoji je odličan za lječenje zakrčenja arterija.
Važna napomena - Sva ova sredstva se mogu koristiti ako krvni pritisak nije nizak, pošto ova sredstva donekle snižavaju krvni pritisak. Ovo je djelimično uzeto iz knjige doktora Rudolfa Brojsa, nadamo se da smo vam pomogli u borbi protiv ove bolesti...


This entry was posted on 10:04 and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komentari:

    Mussen kaže...

    Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

  1. ... on 27. listopada 2022. u 06:39  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com