-Anticelulit masaža je posebna vrsta masaže koja se radi kod osoba koje imaju celulit. U zavisnosti od vrste celulita rade se razne vrste tretmana.

Anticelulitne masaže i tretmani prvenstveno imaju zadaću potaknuti cirkulaciju i izmjenu tvari u potkožnom tkivu. Pojačanom cirkulacijom u tkiva se dovodi više kisika i stimulira se optok limfe, a samim tim izlučivanje štetnih tvari i opskrba vezivnog tkiva hranjivim tvarima. Čvrstom masažom kože na dijelovima tijela zahvaćenim celulitom postiže se i djelomično "razbijanje" masnih naslaga Za vidljive rezultate potrebno je najmanje 12-15 tretmana u trajanju od 30-60 dana. Tijekom tog razdoblja preporuča se dodatni unos tekućine, kretanje i ispravna prehrana.

Za anticelulit masažu najbolje je koristiti preparate koji sadrže ruzmarin, bršljan, kleku, žalfiju, limun, eukaliptus i lavandu.
Efekat anticelulit masaže je naravno jako uspješan ako se pravilno hranite misli se na laganu zdravu ishranu sa puno unosa obične vode, jedite sto vise svjezeg voća naročito grejpfruta.
Budite što opušteniji tokom masaže i uopšte tokom anticelulit terapije.
Želim vam ljep život bez celulita uz preporuku anticelulit masaže...


Autor teksta: Mirela Magaljas


This entry was posted on 03:38 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komentari:

    Unknown kaže...

    Gdje se mogu kupiti ti preparati za anticelulit masažu, baš bih htjela probati

  1. ... on 22. siječnja 2014. u 01:34  


Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com