Da bi vaše srce radilo kao švicarski sat, pijte vino koje ste sami napravili i uživajte u životu.
Vino za srce
Uzmite 8 ili više svježih stručaka peršinova lista i stavite u jednu litru dobrog vina, u to dodajte 1 do 2 žlice octa. Pustite da kuha na jakoj temperaturi 10 minuta, zatim dodajte u to 300 g čistog prirodnog pčelinjeg meda i skupa kuhajte još 4-5 minutana slaboj temeperatiri.
Odmah procjedite i sipajte dok je još toplo u staklenu flašu sa orginalnim čepom.
Uzimajte 1 dec dnevno. Rok upotrebe je neograničen.
Vino za srce
Uzmite 8 ili više svježih stručaka peršinova lista i stavite u jednu litru dobrog vina, u to dodajte 1 do 2 žlice octa. Pustite da kuha na jakoj temperaturi 10 minuta, zatim dodajte u to 300 g čistog prirodnog pčelinjeg meda i skupa kuhajte još 4-5 minutana slaboj temeperatiri.
Odmah procjedite i sipajte dok je još toplo u staklenu flašu sa orginalnim čepom.
Uzimajte 1 dec dnevno. Rok upotrebe je neograničen.
0 komentari: