Imati ljepu i zdravu kosu je vrlo lako moguće čak i ako je kosa ofarbana stim da kosu morate redovno njegovati.
Da bi kosa bila ljepa i zdrava redovno je perite odgovarajućim šamponom koji je baš za vaš tip kose. Nikad nemojte koristiti neodgovarajući šampon nap. ako vam je kosa masna da je perete šamponom za suhu kosu to je velika greška.
Daćemo vam nekoliko savjeta da vaša kosa bude ljepa i zdrava.
Ako je vaša kosa suha čak ako je i ofarbana najbolje što možete da stavljate bar jednom u deset dana maslinovo ulje na kosu bar na 3 sata a zatim operite odgovarajućim šamponom.
Ako imate perut stavljajte čičkovo ulje na tjeme kose svaki put prije pranja na pola sata nakon mjesec dana nećete imati peruti.
Ako vam je kosa slaba rijetka i oštra stavljajte svakih petnest dana umućeno žumanjce na kosu kosa će biti sjajna ljepa i zdrava.
Ako vam je kosa masna stvaljajte na kraju pranja razblaženo jabukovo sirće ili razblažen limunov sok na kosu i nemojte ispirati do sledećeg pranja.
Za kosu je jako dobro u toku proljeća ljeta i jeseni stavljati tečnost koju ste nakapali u staklenku iz grane od grožđa.


This entry was posted on 09:22 and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:



Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com