Med je jedan od najboljih prirodnih lijekova. Med nema toga sta ne lijeci i cemu ne pomoze, uglavnom nicemu ne steti ako uzimate u umjerenim kolicinama i ako niste alergicni.
Med nastaje tako sto pcele preradjuju nektar i polen. Maticna mlijec, propolis takodje su veoma lekoviti. Mozete i moja preporuka je kupiti vec gotov proizvod gdje je zajedno sastavljeno med, maticna mlijec i propolis.
To je nesto najbolje sto mozete uraditi za sebe.
Morete biti oprezni pri kupovini meda i proizvoda od meda jer je puno skarta i laznih proizvoda. Zato je najbolje da kupujete u apoteci, prodavnicama koje se direktno snabdjevaju od proizvodjaca ili direktno i najbolje direktno od onoga ko ima pcele i bavi se sa tim.
Imamo mnogo vrsta meda kao sto su planinski, livadski, bagremov med itd.
Svaki od ovih proizvoda je najbolji za neku vrstu oboljenja, stim da med uopste mogu koristiti i zdrave osobe kao prevenciju zdravlja. Med je izmedju mnostva toga jako dobar za prehladu, stomacne tegobe, holesterol, malokrvnost, razne psihomatska oboljenja, mnoge seksualne probleme, o cemu cemo ubuduce pisati.


This entry was posted on 02:01 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 komentari:Razmena Banera - www.vojvodinacafe.com